понеделник, 28 май 2012 г.

Анна отпразнува рождения си ден с приятели и колеги


Анна отпразнува своя рожден ден в столичния пиано бар „Арбат” в събота. Чаровната изпълнителка на Diapason Records отбеляза личния си празник в компанията на много свои приятели и колеги.
Сред гостите, уважили празника на чаровната блондинка, бяха Славена, Дения Пенчева, Биляна и разбира се, Артур, Еми Стамболова и Стефан Митров, с които заедно пеят всяка вечер на сцената на „Арбат”. Останалите присъстващи, поканени от изпълнителката на „Обещавам” бяха композиторът и аранжор Теодор Ташев, журналистката Бети Методиева, както и много нейни приятели. Компанията се забавлявала до рано сутринта, като колегите не пропуснали да  поздравят атрактивната фолкдива с няколко песни. Самата Анна, облечена в елегантна рокля на Chanel, също се включила с няколко изпълнения на живо.
Близките на рожденичката я зарадвали с много интересни подаръци и много цветя. Тя получила две уникални чанти от световноизвестните марки  Louis Vuitton и Dolce & Gabbana, изящна рокля на Roberto Cavalli, също и бижута, парфюми, козметика, осветена икона на Света Богородица и много други изненади. Тя признава, че за нея най-големият подарък бил това, че успяла да събере всички свои приятели. „Щастлива съм, че толкова хора уважиха празника ми. Получих и страшно много поздравления по телефона и във фейсбук. Благодаря на всички, които се сетиха за мен!”, сподели развълнувано русокосата чаровница.
След празничната еуфория, Анна възнамерява да се отдаде изцяло на професионалните си ангажименти. Вече е записала две нови песни и обещава съвсем скоро да зарадва почитателите си с видео към някоя от тях.






Няма коментари:

Публикуване на коментар