вторник, 16 октомври 2012 г.

Саманта Фокс със супер лайф в TEQUILA CLUB


Секс символът на 80-те Саманта Фокс показа,че е истински професионалист по време на изпълнението си вчера /11.10.2012 г./  в столичния Текила клуб. Тя беше с екип от саунд инженер и мениджър,които се грижиха за перфектното и изпълнение и бяха очаровани от условията за работа в клуба.
        Преди концерта Саманта събра екипa си и се снима с организаторите,след което излезе на сцената с черевни рози, поднесени от заведението, и ги подари на няколко дами от публиката, една от които беше Петя Дикова. Саманта направи незабравимо шоу,като пя с публиката,която показа,че не я е забравила през годините. Тя беше в изключителна физическа форма и доказа защо е била секс символ и музикална легенда повече от 20 години! Един от най-големите и фенове - Любо Ганев,  и подаде ръка по време на изпълнението на тоталния и хит "Touch Me", на който тя скочи от сцената в публиката.
    Саманта сподели,че това е един от най-вълнуващите и концерти в България,благодари на изисканата публика и на Текила клуб и обеща отново да се върне. След края на участието си певицата уважи всички акредитирали се медии и даде многобройни интервюта до сутринта за водещи български телевизионни и печатни медии.

  Текила клуб продължава своята подготовка и за следващото ретро парти на 7 ноември,на което феновете ще видят и друга незабравима звезда COOLIO  и неговия  „Gangsta ,s paradise”

Няма коментари:

Публикуване на коментар