събота, 4 април 2015 г.

Гимназист от Гоце Делчев спечели 10 000 лв. навръх рождения си ден

Изключителен късмет споходи младия неврокопчанин Асен Джугданов навръх рождения му ден - 31 март. Единадесетокласникът в деня на своето пълнолетие удари 10 000 лв. от една от игрите на късмета. Това стана на партито по повод рождения му ден, а билетът бе част от подаръците, които получи ученикът в ПМГ „Яне Сандански“.
В ролята на „съдбата“ пък влезе неговата майка Мариета, която му подари талона, с пожелание за късмет, който само броени секунди след това се усмихна на младежа с щедра печалба от 10 хил. лв. и повиши още повече настроението на купона.
Новината обиколи мигновено училището на Асен Джугданов и дори прехвърли границите му, но малцина повярваха, тъй като тя се разпространи навръх емблематичния 1-ви април и някои го приеха като шега. Самият късметлия обаче потвърди информацията за късметлийската печалба.
Гимназистът все още не прави планове как ще похарчи парите, но сподели, че няма да бърза да ги влага в играчки и глезотийки. Сигурното е, че ако не всички пари, то голяма част ще започне да харчи догодина, когато е абитуриент и ще ги вложи в бъдещото си висше образование.

Няма коментари:

Публикуване на коментар