събота, 21 април 2012 г.

Николай Банев е забърсал млада девойка за гадже

В последно време клюката, че Николай Банев е забърсал млада девойка за гадже, обикаля все по- усилено сред родния хайлайф.
Както е известно богатият бизнесмен има слабост към младите си секретарки и е податлив на подобни изкушения. Преди време, така се залюбил и с настоящата си съпруга – Евгения. Тогава заради нея, той се разведе с втората си съпруга Евдокия.
Служители на неговите фирми негодуват, че в момента Банев хвърля луди пари за грандиозен строеж на къща в кв.Бояна, за безкрайни купони по елитните столични заведения и за занимания с хазарт, а те не били взимали заплати в продължение на няколко месеца.
По интересното в случая е, че Евгения дори не подозирала за въпросния строеж. Говори се, че той се опитва да я „финтира“, така че в случай на евентуална раздяла да не се налага да го дели с нея.
Ако в момента Банев предприеме решителната крачка- развод, той рискува да изгори с много пари и ценни имоти. Той е собственик на пететажен блок на бул.“Витоша“ , притежава луксозен тризонет до американското посолство в престижния столичен кв.Лозенец и обширен мезонет на ул.“Раковска“ и ул.“Хан Аспарух“, коментират запознати с имотното състояние на семейството. Това били само една малка част от недвижимите имоти на сем. Баневи.
В последно време се заговори, че Николай Банев е решил да си смени „майбахът“ с по- нова и по- луксозна  кола, защото тази вече му била омръзнала.
Май, не всички са засегнати от световната икономическа криза…
Източник:shashavo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар