четвъртък, 3 май 2012 г.

ГЛОРИЯ ПРАЗНУВА В АВАНС ИМЕНИЯ СИ ДЕН В „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ”

Глория ще празнува в аванс имения си ден в утрешния епизод на предаването „Аз обичам България”. Певицата ще бъде в отбора на Андрей Слабаков заедно с още един именик на Гергьовден – Жоро Борисов, известен повече като Жоро Биков от „Женени с деца в България”, и Велислав Павлов от „Отплата”. 

Георги ще си има и отборът на Юлиан Константинов – водещият Жоро Любенов. Подкрепа ще им оказва фолк легендата Милко Калайджиев. 

Всички участници ще трябва да си припомнят поверия и исторически факти, свързани с Гергьовден. Какво носи всяка капка гергьовски дъжд според народните вярвания, каква е била професията на свети Георги и какво означава неговото име са само част от въпросите, с които двата отбора ще доказват, че познават в детайли празника. 

И още – колко процента от българите ядат агнешко на празника и колко от родните мъже се срамуват да ходят с цветя на среща. Специално за празника, в студиото ще има сериозно животинско присъствие и още по-сериозно предизвикателство за участниците. Кой отбор ще надделее, ще стане ясно от епизода на „Аз обичам България” този петък, 04 май, в 21:00 ч., по Нова ТВ.

Източник:novfolk

Няма коментари:

Публикуване на коментар